Annons:

Talangen stannar – efter långt samtal: ”Sket sig”

Jetmir Shehi har bestämt sig för fortsatt spel i Lojal. Foto: Ossian Mathiasson

Talangen stannar – efter långt samtal: ”Sket sig”

Övergång till Hultsfreds FK eller fortsättning i SK Lojal. Det har varit den stora frågan för den unge talangen Jetmir Shehi. Nu står det klart att han stannar i Venaklubben.

Annons:

På söndagskvällen skrev vår tidning att Jetmir Shehi, som spelat fyra raka säsonger med Lojal i antingen division 5 eller division 6, var sugen på en ny fotbollsutmaning i Hultsfreds FK.

– Just nu lutar det väldigt mycket åt Hultsfred, sa Jetmir Shehi då. 

Det blir dock inget klubbyte för den tekniske innermittfältaren som har bestämt sig för fortsatt spel i division 5 med Lojal efter ett långt möte på tisdagskvällen. 

– Jag hade möte med Lojal i kväll. Vi har fört långa diskussioner med varandra och jag har tecknat för fortsatt spel. En stor del av mig ville verkligen spela högre upp men Lojal känns starkare än någonsin med mycket nytt som har kommit in samtidigt som HFK lider av många spelartapp. HFK är dock en fantastiskt bra klubb men denna gång sket det sig. Det är bara att bita ihop, säger Jetmir Shehi till Dagens Hultsfred på måndagskvällen. 

Du låter lite missnöjd?

– Missnöjd kanske inte är rätt ord men jag hade höga förhoppningar på en övergång. Allting har fungerat väldigt bra med Hultsfred och jag hoppas hela tiden att vi i Lojal går upp till division 4, vi kan verkligen göra det. Denna gång blev det så här och det är blandade känslor. Jag är väldigt taggad för den nya säsongen och vi får ta den som den kommer, säger Shehi. 

"Blommat ut ordentligt"

Tränaren Viktor Gimolli får alltså behålla sin nyckelspelare i ytterligare en säsong.

– Det är självklart väldigt positivt. HFK har sett det vi ser i honom, speciellt nu när han har blommat ut ordentligt. Det är bara en tidsfråga innan större klubbar får upp ögonen för honom. Det är en spelare som alla tränare vill ha, säger Viktor Gimolli. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt