Annons:

H/T vann klart – gjorde fyra mål på lika många minuter

Fredrik Lindström avslutade målskyttet för Hjorted/Totebo mot Hebe. Foto: Ossian Mathiasson

H/T vann klart – gjorde fyra mål på lika många minuter

Hjorted/Totebo ledde med 2–1 en bit in i andra halvlek. Sedan kom avgörandet när H/T gjorde fyra mål på lika många minuter och vann med 6–1.
– Det stärker vårt självförtroende med att göra sex mål. Det var riktig islossning, säger tränaren Robert Hagelin.

Annons:

Hebe gjorde 1–0 genom Rasmus Sandsborg innan Haidar Abdulkarum kvitterade i 35:e minuten och gjorde 2–1 på straff i början av andra halvlek. 

Därefter kom målexplosionen med fyra H/T-mål som varade i fyra minuter. H/T gick ifrån till 6–1 och tog en skön storseger. David Israel sköt 3–1, comebackande Anton Nilsson 4–1, Adrian Ottosson 5–1 och Fredrik Lindström 6–1. 

– Vi spelar rätt så bra, framför allt i andra halvlek. Det var klasskillnad på planen sett över 90 minuter. Hebe hade några strökontringar och vi hade bra kontroll på matchen, säger Robert Hagelin. 

Jan Johansson, tränare i Hebe, vet inte riktigt vad som hände under perioden som H/T gjorde fyra mål på kort tid. 

– Vi hade en kollaps på fyra minuter, det bara small. Jag vet inte vad som hände men det kändes som att vi tappade mittfältet, vilket skapade ett stort hål. Man hann inte göra några förändringar förrän det blev mål på nytt, säger Jan Johansson och fortsätter:

– I första halvlek hade vi bud på fler mål, vi stod upp bra och skapade väldigt mycket chanser. Vi gick ut och trummade på i andra och sedan fick de en straff där deras spelare filmade, säger Johansson. 

Hela laget fick beröm i H/T. Hussein ”Taxir” Nawrozi var bäst i Hebe.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt