Annons:

Två man mer på planen – då kunde Storebro avgöra mot Lojal

Storebro fick jubla över tre poäng mot Lojal. Foto: Jakob Karlsson/Arkiv

Två man mer på planen – då kunde Storebro avgöra mot Lojal

SK Lojal fick två utvisningar i bortamatchen mot Storebro IF. Då blir det förstås tufft. Hemmalaget vann med 2-1 (1-1).
– Det var skönt, säger SIF-tränaren Torbjörn Pettersson.

Annons:

Det var annars SK Lojal som fick den bästa starten på matchen. Måltjuven Flamur Mullali höll sig framme och gjorde 1-0 för Vena-laget.

Men efter en halvtimme drog målskytten på sig sitt andra gula kort – och fick lämna planen. Innan paus gjorde även Viktor Ström 1-1 på en frispark.

– De är duktiga fotbollsspelare, tekniska och rörliga, men vi ligger rätt hela matchen. Det kändes inte oroligt när de gjorde 1-0, det blev aldrig någon panik. Vi hade en god känsla med oss ut till andra, säger Torbjörn Pettersson.

I den andra halvleken fick även Kushtrim Krasniqi sitt andra gula och duschen väntade. Med två man mer kunde Storebro avgöra genom Viktor Nyström.

– Vi kör på och de faller på eget grepp. Flöisbon (Robin) gör ett bra jobb och får fram bollen till Viktor Nyström. Det var en skön seger.

"Tråkig förlust"

Viktor Gimolli, tränare i SK Lojal, var förstås mindre nöjd efteråt.

– Det är en tråkig förlust, vi får två röda och det blir svårt då. Vi är en man mindre i en timme, men ändå är vi bättre än dem. Det är inte rättvist att de vinner, vi skapar mer än dem och deras målvakt gör några kanonräddningar. Vi blir lite trötta sista tio, men då är vi två man mindre också, säger han.

I hemmalaget berömdes samtliga spelare för en bra insats. Extra beröm fick Erik Pettersson som gjorde en fin insats. I Lojal kan alla höja sig ett snäpp.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt