Annons:

HFK jobbar för att få ihop truppen – flera spelare har inte bestämt sig

Flera spelare i Hultsfreds FK har inte gett klartecken för fortsatt spel. Foto: Stefan Härnström

HFK jobbar för att få ihop truppen – flera spelare har inte bestämt sig

Sex nyförvärv på några dagar. Arbetet fortsätter med att behålla spelare från den befintliga truppen.
– Det finns några spelare som inte har bestämt sig, säger Krister Borgh, tränare i Hultsfreds FK.

Annons:

Division 5-klubben Hultsfreds FK har radat upp värvningar på löpande band i veckan som gör att de blir att räkna med nästa säsong. 

– Det var en riktigt bra vecka. De rutinerade Lojalspelarna (Jetmir Shehi, Ahmed Tarabeih och Ilhan Jejna) är klockrena värvningar, de höjer vårt lag. Det är bra värvningar. Tobias Stridh har jag inte sett så mycket de senaste åren men han har sett väldigt stabil ut på träningarna, säger Krister Borgh. 

Tittar ni på fler nyförvärv?

– Det kan vara något mer på ingång men vi får se, säger Borgh.

Flera spelare tvekar om fortsättning

Även om det ser positivt på pluskontot har inte alla befintliga spelare gett klartecken för fortsatt spel på Knektavallen. Joacim Johansson, David Tegberger och Krister Borgh jobbar just nu med befintlig trupp och förlängningar som ska på plats. 

– Vi väntar på svar från ett par spelare från befintlig trupp, säger Krister Borgh och fortsätter: 

– Martin (Johansson) vet inte, Anton (Ljungberg) vet inte, Kevin (Olsson) vet inte och Filip (Ingemarsson) vet inte. ”FIlle” ska även operera sitt knä före jul och jag vet inte hur det ser ut för honom. Jag vet inte heller hur det blir med Christopher Einarsson.

Vad är känslan? 

– Jag hoppas att vi får besked från åtminstone två av dem nästa vecka. Annars måste vi jaga vidare, vi känner oss annars ganska nöjda.

Var först med att säga ja

Ett axplock av spelare som kör vidare i HFK är målvakten Viktor Lockström, försvararen Alexander Gustafsson och mittfältarna Sebastian Strömbom och John Svensson. Den talangfulle anfallaren Selatin Shaljani spelar med HFK under vårsäsongen för att sedan gå på fotbollsgymnasiet i Jönköping från och med hösten. 

– Strömbom var den första spelaren att lämna klartecken. Får vi ihop laget på ett bra sätt så ska vi vara med i toppen och slåss.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt