Annons:

SK Lojal sänkte Södra Vi IF i den första halvleken

SK Lojals Flamur Mullali gjorde ett av lagets mål när de besegrade Södra Vi IF på fredagskvällen. Arkivbild.

SK Lojal sänkte Södra Vi IF i den första halvleken

SK Lojal vann kvällens match i fotbollsfemman borta mot Södra Vi IF. Laget från Vena gjorde två mål i den första halvleken och kunde sedan stå emot SVIF:s press i den andra. 1-2 slutade matchen.

Annons:

– I den första halvleken är Lojal bättre och hetare än vad vi är, och leder rättvist i paus. I den andra halvleken går vi ut och gör ett försök. Det är vår halvlek, och vi borde kanske gjort mer än ett mål där, säger Södra Vi IF:s tränare Peter Magnusson.

– Bollen dansade på mållinjen flera gånger, men ville inte in. Vi har inte den rätta skärpan, men kanske hade oavgjort ändå varit mer rättvist, menar han.

Södra Vi:s reducering i den andra halvleken gjorde Roberto Barraza på frispark.

Lojal med i toppen 

Nedstämt hos hemmalaget, men desto gladare hos gästerna, som i och med segern hakar på i toppen.

– Ja nu är vi med där. Det här var verkligen en match med två ansikten. I den första halvleken hängde Södra Vi inte alls med oss, det var inte likt dem. Vi gör två mål och skapar två jättechanser ytterligare. Kanske vår bästa halvlek för säsongen, säger spelande tränaren Viktor Gimolli.

– I den andra halvleken höjer de sig och får ett tidigt mål. Det sänkte oss lite, men vi gjorde det ändå bra försvarsmässigt. Dessutom hade vi en målvakt (Dennis Nielsen) som räddade oss vid ett par tillfällen. Alla ska ha stort beröm, men Dennis lite extra, säger Gimolli.

Lojals mål i den första halvleken gjordes av Flamur Mullali och Jetmir Shehi.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt