Annons:

LOJAL FÖLL I MÅLKALAS – DROG PÅ SIG TRE RÖDA KORT

SK Lojal drog på sig tre röda kort och föll med 4–5 mot HM IS. Foto: Ossian Mathiasson

LOJAL FÖLL I MÅLKALAS – DROG PÅ SIG TRE RÖDA KORT

SK Lojal hade ett kanonläge att haka på i toppstriden. Kastriot Jashari reducerade till 5–4 i 80:e minuten och det följdes av tre röda kort för Venalaget. 
– De två första utvisningarna är rätt dömda. Det tredje röda kortet går att diskutera men vår spelare gör en gest, säger lagledaren Björn Johnsson.

Annons:

Dagens match mellan HM IS och SK Lojal blev en målglad och händelserik historia. I halvtid stod det 3–3 efter att Lojal tagit ledningen med 1–0, tappat till 1–2, vänt till 3–2 och släppt in 3–3 i 44:e minuten. 

HM IS gjorde ett avgörande ryck i mitten av andra halvlek: 4–3 i 60:e minuten och 5–3 i 72:e minuten. Lojal kröp närmare när Kastriot Jashari reducerade till 5–4 med sitt tredje mål för dagen i 80:e minuten. 

Drog på sig tre röda kort

Därefter drog Lojal på sig tre röda kort inom loppet av sju minuter. Två av spelarna fick två gula kort och visades ut och en spelare fick rött kort direkt, något som gjorde att lagets jakt på poäng kom av sig. 

– HM IS hade väl lite mer än oss men vi spelade inte dåligt. Vi släppte in några för enkla mål bakåt. Vi skulle ha fixat ett oavgjort resultat men det blir inte enkelt med tre röda kort. Egentligen så var förlusten mot Storebro tyngre, säger Björn Johnsson, lagledare i Lojal.

Hur ser du på era chanser att ta kvalplatsen till division 4?

– Det tror jag inte så mycket på. HFK vann med stora siffror i dag, vi måste göra en bra avslutning, säger Johnsson. 

Tremålsskytten Kastriot Jashari var bäst i Lojal. Det fjärde Lojalmålet, som betydde 1–0 i sjätte minuten, svarade Meris Hasanbegovic för.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt