Annons:

HFK tappade 2-0 till 2-2:

John Svensson blev tvåmålsskytt för HFK. Foto: Arkivbild

HFK tappade 2-0 till 2-2: "Skulle ha dödat matchen"

Hultsfreds FK såg ut att ta stora steg mot division 4-kval. Då gjorde Stjärnan två snabba mål – och det var förstås blandade känslor efteråt.
– Vi skulle ha dödat matchen, säger HFK-tränaren Krister Borgh.

Annons:

Hultsfreds FK jagar kval till division 4 och kunde ha satt sig ett extremt bra läge genom seger mot IF Stjärnan på bortaplan. Det såg också ut som att HFK gick mot tre blytunga poäng. 

– Första timmen är jättebra. Vi har bra alternativ, både korta och långa, i vårt anfallsspel. Vi skulle ha dödat matchen där. Första 10-15 i andra halvlek är riktigt bra. Då radar vi upp målchanser och hade två i stolpen bland annat, säger Krister Borgh.

John Svensson gjorde både 1-0 och 2-0 för Hultsfred. Men ett tungt Stjärnan jobbade sig tillbaka och reducerade till 2-1.

– De är tunga att möta och vi faller in i deras spel lite. De får ett 2-1-mål och det ger energi till dem. Samtidigt blir det lite panik för oss. 

Kvitteringen kom

I 75:e utjämnade också Stjärnan till 2-2. 

– Efter det var det riktig hawaii ett tag. Det kunde ha gått åt vilket håll som helst. Det är lite surt, samtidigt har de ett jättebra läge i slutet också. 

HFK har fortfarande allt i egna händer inför den avslutande omgången. 

– Det kan bli en målskillnadsaffär av det här. Vi får ta med oss första timmen, för där skulle vi ha dödat den här matchen. 

Tvåmålsskytten John Svensson plussades tillsammans med målvakten Nader Alsafadi. 

– Men första timmen är riktigt bra från alla händer och fötter. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt