Annons:

Han är ny tränare i lokala klubben –

Målilla har hittat Patrik Gunnarssons ersättare som huvudtränare för A-laget. Foto: Arkivbild

Han är ny tränare i lokala klubben – "Kändes helt rätt"

Patrik Gunnarsson tackar för sig som huvudtränare i Målilla GoIF. Nu har klubben gjort klart med ersättaren. Det blir Johan Hägg som tar över.

Annons:

Hägg är ett välbekant ansikte för spelarna och har varit assisterade till Gunnarsson i två år. 

"När Patrik valde att kliva åt sidan var det självklart att ge Johan förtroendet att ta över huvudansvaret. Johan behövde väldigt kort betänketid och vi är glada över att nu kunna jobba vidare mot säsongen 2021 med Johan vid rodret. Johan, med sitt driv och sitt både fysiska och taktiska kunnande, är en tränare vi har stort förtroende för och han är omtyckt och uppskattad både av spelartruppen och av föreningen i övrigt", skriver Målilla i ett pressmeddelande. 

"Ett ungt och bra lag"

Johan Hägg är entusiastisk: 

– Jag ser väldigt mycket fram emot detta uppdrag och förhoppningsvis väntar en hel, normal säsong igen. Jag har varit assisterande tränare i två år i Målilla och när erbjudandet kom om att få vara huvudtränare så kändes det helt rätt! Vi har ett ungt och bra lag som ständigt utvecklas och den resan vill jag gärna vara med på, säger han. 

Målilla tog klivet upp i femman 2019 och gjorde en fin debutsäsong i femman i år. Det var faktiskt klubbens bästa säsong sedan 2011. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt