Annons:

Hultsfred trippelvärvar från grannklubbarna

Hultsfreds FK värvar en spelare från Lojal och två spelare från Hebe. Foto: Ossian Mathiasson

Hultsfred trippelvärvar från grannklubbarna

Hultsfreds FK har tappat flera startspelare. Nu har division 5-laget fått in tre nya spelare. 

Annons:

HFK kommer från en stark säsong i division 5 som har lett till att flera nyckelspelare har uppvaktats och lämnat för spel i lag högre upp i seriesystemet. De kanske mest kännbara tappen är Vladimir Radak (Vimmerby IF), Deart Agushi (Högsby IK) och Alexander Gustafsson (Myresjö/Vetlanda). 

– "Alle" vill satsa och spela högre upp, jag kan bara önska honom all lycka. Jag har spelat elva-tolv säsonger i HFK:s a-lag. Deart går till Högsby i division 3, det köper jag fullt ut. "Vlado" (Vladimir Radak) hade flera klubbar att välja mellan och att gå till Vimmerby är ett klokt val. Han har en hög potential. Sedan är det givetvis tungt att tappa spelare till seriekonkurrenter. Det är surt, men deras val, säger Krister Borgh. 

Tre nya spelare till HFK

HFK har sedan tidigare värvat Meris Hasanbegovic från SK Lojal. Nu meddelar Krister Borgh, tränare i HFK, att de har gjort klart med tre nya spelare: Ejdo Begic från SK Lojal samt Elias Andersson Landholm och Abdul Hussien Nawrozi från IF Hebe. Värvningen av Elias Andersson Landholm sticker ut då han svarade för fyra mål på sex matcher i Hebe-tröjan 2020.

– Nawrozi tränade med oss för två år sedan, det är en duktig spelare som inte har spelat så mycket i år. Det ska bli intressant att följa honom. Elias tog själv kontakt med HFK och ville spela hos oss. Ejdo har inte varit i HFK på flera säsonger och tog kontakt med mig. Det är en bra kille med bra längd, säger Krister Borgh. 

Är det aktuellt med fler nyförvärv?

– Vi har lite som vi jobbar med, men det är spelare som inte berörs av frimånaden. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt