Annons:

Storebro Indoor Golf ska investera i ytterligare en simulatoranläggning. Foto: Lotta Eliasson

Succé för inomhusgolfen i Storebro – nu väntar investering och expansion

I början av året drog Jakob Riis och Andreas Linder i gång sin simulatoranläggning för inomhusgolf i Storebro. Det blev succé direkt, så pass att man nu bestämt sig för att investera och expandera. 

Annons:

I logen vid Fredensborgs herrgård, precis intill Tobo Golfklubb, huserar sedan januari i år Storebro Indoor Golf – Jakob Riis och Andreas Linders företag som erbjuder inomhusgolf med hjälp av en simulatoranläggning.

– Det var jättesvårt att veta vad vi gav oss in på. Vi ville spela golf på vintern, men i stället för att köpa en simulator själva och ha hemma, så bestämde vi oss för att starta en verksamhet och erbjuda även andra att spela, berättar Jakob Riis.

Blir dubbelt så stora

Och utvecklingen av företaget, som man driver vid sidan av sina mer ”ordinarie” verksamheter, gick så pass bra den första säsongen att man nu har bestämt sig för att expandera.

– Vi kommer köpa in ytterligare en simulator och bygga upp i ett angränsande nu outnyttjat utrymme. Man kan säga att vi kommer bli dubbelt så stora. Planen är att den andra simulatorn ska vara i går 1 november, berättar Jakob Riis.

Stor investering

– För vår hobbyverksamhet är det en stor investering, det handlar om mer pengar än vi omsatte den första säsongen, så det är ju inget vi räknar hem på ett år. Men för oss är det viktigt att kunna erbjuda en hög standard på det vi erbjuder. Man ska kunna komma till oss som ett större sällskap, men också kunna komma själv och känna att man inte blir störd. Vi vill hjälpa våra kunder att få så roligt som möjligt i samband med sitt golfspelande, säger Jakob Riis.

Förhoppningen är också att kunna köra lite tävlingar när man väl har fått den andra simulatorn på plats.

– Ja, om det visar sig vara det som våra kunder vill ha. Det är de som styr.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt