Svala föll med uddamålet mot WIBK B

Thiago Larsson gjorde ett av Svalas mål. Foto: Arkivbild

IBK Svala var nära poäng hemma mot Westervik IBK B – men bortalaget drog det längsta strået och vann med 6-7 (4-3, 0-2, 2-2).

Det smäll rejält i den första perioden med hela sju mål, fyra för Svala och tre för Westervik. I andra vände WIBK B på steken och roffade åt sig en 5-4-ledning. Svala kvitterade i början av tredje, men två raka mål av Westervik med cirka tio minuter kvar blev avgörande.

Mål + assist i Svala: Filip Axelsson 3+0, Simon Rydén 1+1, Simon Elofsson 1+0, Thiago Larsson 1+0, Gustav Tegberger Karlsson 0+1, Jesper Blomqvist 0+1, Axel Elofsson 0+1.

Mål + assist i WIBK B: Chris Axelsson 2+0, Viggo Gullberg 0+2, Elias Andersson 1+0, Johan Rickardsson 1+0, Maximiliam Grankvist 1+0, Albin Kristiansson 1+0, William Östin 1+0, Viktor Schmidt 0+1, Ossian Thorsson 0+1.

Fotnot: Vi har sökt Svalas tränare Ludwig Bjerkert utan resultat.