Annons:

Klar förlust för Svala mot topplaget

Jasmin Eneroth är tränare i Svala som fick se sig besegrat av Olofström B. Foto: Arkivbild

Klar förlust för Svala mot topplaget

Topplaget Olofström B blev en alldeles för tuff nöt att knäcka för IBK Svala på fredagskvällen. Gästerna vann med hela 10-0.

Annons:

Mörlundaklubben höll 0-0 i halva första perioden. Sedan gjorde tabelltvåan matchens första mål. Några minuter senare åkte Svala på en utvisning och då kunde Olofström utöka till 2-0. 

Det var en ställning som stod sig till pausvilan. I den andra akten kom ett ryck från bortalaget. Olofströms reservlag gick fram till 5-0.

Svalas chanser till poäng försvann sedan tidigt i tredje. De långväga gjorde 6-0 och fyllde på med 7-0 i ett nytt numerärt överläge. 

Till slut blev det tvåsiffrigt och 10-0 skrevs förlustsiffrorna till.

- Gårdagens match var tuff. Olofström är ett väldigt bra lag med bra rutiner. Vi har absolut förbättrat många delar av vårt spel och har kommit en bit på vägen, men det finns fortfarande plats för förbättring. Vi kämpar hela matchen även fast det är tufft och jag är ofantligt stolt över tjejerna som inte ger upp förrän klockan säger att matchen är över. Vi spelar verkligen med och för varandra. Vi har blivit ett lag som kämpar tillsammans till 110 procent, säger Svalas tränare Jasmin Eneroth.

IBK Svala ligger sist i tabellen med en poäng på tio matcher. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt