Annons:

Uppgifter: Djup konflikt mellan Stolt och Åhlund

Daniel Stolt och Håkan Åhlund ska ha en djup konflikt, enligt Expressen. Foto: Arkivbild

Uppgifter: Djup konflikt mellan Stolt och Åhlund

Enligt tidningen Expressen är det en djup konflikt mellan IK Oskarshamns tränare Håkan Åhlund och sportchefen Daniel Stolt.
– Dra inte in mig i någon pajkastning, säger Stolt till tidningen.

Annons:

Enligt Expressen, som ska ha fått uppgifter från en rad olika källor i IK Oskarshamn, pågår en djup konflikt mellan Vimmerbysonen Daniel Stolt och IKO-tränaren Håkan Åhlund. Expressen uppger att huvudtränaren Åhlund ska ha ställt till med rejäla scener på klubbens kansli. 

Tidningens uppgifter gör gällande att parterna ska ha helt olika syn på hur truppen ska byggas och att Åhlund förbjudit Stolt att samtala med spelare ur truppen utan att tränaren själv är närvarande. 

Åhlund ska också, enligt Expressens uppgifter, försökt förmå klubbledningen att sparka Daniel Stolt.

– Dra inte in mig i någon pajkastning. Jag har ingenting att säga om det här mer än att från min sida finns ingen konflikt med någon. Ni får spekulera, jag fokuserar bara på att sköta mitt jobb, säger Daniel Stolt till Expressen.

– Jag tycker vi lägger ner. Det där är helt befängt. Det finns ingen sanning i något av det där, det behövs ingen diskussion kring det, säger Håkan Åhlund.

"Uppskattar skvallerinformationen"

Expressen uppger att en källa berättar att Åhlund "kort och gott" anser att Stolt är "värdelös som sportchef". Parterna ska ha varit oense om flera spelarrekryteringar den här säsongen.

Daniel Stolt säger att det inte finns någon konflikt och klubbchefen Martin Åkerberg vill inte kommentera uppgifterna. Klubbens ordförande Johan Franzén säger så här om Expressens uppgifter:

– Intressant att ni har den uppgiften. Det är ingenting jag har någon som helst kommentar till. Jag blir frågande till vad det är för information. Jag uppskattar skvallerinformationen, dock.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt