Annons:

Han fick stipendium i Moa Anderssons minne

Lucas Rydén är ungdomsspelaren på hockeysidan som tilldelas ett stipendium från Moa Anderssons minnesfond. Foto: Virserums SGF

Han fick stipendium i Moa Anderssons minne

Hockeyspelaren Lucas Rydén är den senaste ungdomsspelaren i Virserums SGF som uppmärksammas med ett stipendium till Moa Anderssons minne. 

Annons:

Det var i samband med Virserums SGF:s derbymatch mot Åseda i alltrean som det delades ut ett stipendium från Moa Anderssons minnesfond.

Under hösten uppmärksammades fotbollsspelarna Wilmer Sjöberg och Felica Andersson när de fick sina stipendier vid höstens fotbollsavslutning.

Nyligen var det Lucas Rydén från VSGF:s U13-lag som uppmärksammades och fick ta emot stipendiet inom ungdomshockeyn. Motiveringen löd: "För sin förmåga att inte hänga med huvudet på tunga matcher. Han spelar alltid med Fair Play och sprider en positiv stämning i laget. En omtänksam vän både i och utanför hockeyrinken."

Moa Anderssons minnesfond har som fokus att öka sammanhållningen inom klubbens olika ungdomsverksamheter. Fonden delar varje år ut tre stipendiet till aktiva ungdomsidrottare.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt