Annons:

Ex-elitspelarens signerade klubba auktionerades ut – så mycket pengar fick minnesfonden

Christian "Fimpen" Eklunds signerade hockeyklubba auktionerades ut av Virserums SGF och 1 600 pengar skänktes till Moa Anderssons minnesfond. Foto: Ossian Mathiasson

Ex-elitspelarens signerade klubba auktionerades ut – så mycket pengar fick minnesfonden

Christian ”Fimpen” Eklunds signerade hockeyklubba resulterade i en budgivning. Pengarna för det vinnande budet skänktes till Moa Anderssons minnesfond.

Annons:

Andreas Lundgren, nyckelspelare i Virserums SGF, har ett Instagram-konto (AL91 Hockey) och låter olika spelare tejpa en klubba och visar med hjälp av ett filmklipp hur de går till väga.

När Christian ”Fimpen” Eklund från SHL-podden besökte Virserum i samband med VSGF:s heta derbyfight mot Åseda IF tog Lundgren tillfället i akt att låta den tidigare elitspelaren tejpa en klubba i Prolympiahallen.

– Efter filmen och lindningen av klubban växte idén fram om vad vi kunde göra med klubban och då tänkte vi att vi auktionerar ut den mot högstbjudande. ”Fimpen” signerade klubban också, säger Christian Höglander i Virserums SGF.

Klubbans pris, som var en gammal träklubba som hittades i hallen, såldes till slut för 1600 kronor och pengarna skänks till Moa Anderssons minnesfond.

– Fonden ligger hockeyn varmt om hjärtat. Jättekul att budgivningen gick från 50 kronor till 1600 kronor på några dagar, säger Höglander.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt