Annons:

IKO hotade serieledaren – åkte på nionde raka förlusten

Emil Wahlberg fick mer istid än på mycket länge mot Rögle i dag. Foto: Arkivbild

IKO hotade serieledaren – åkte på nionde raka förlusten

IK Oskarshamn har det extremt jobbigt i SHL just nu. I dag kom nionde raka förlusten mot serieledaren Rögle. Ängelholmslaget vann med 2-1.

Annons:

Att förlora bort mot Rögle gör alla lag i SHL – och det var förstås inte mycket som talade för Oskarshamn inför dagens match. IKO gjorde en bra insats och hotade serieledaren, men så har det varit i många matcher nu. Efter 60 minuter fick man likväl åka av isen med noll inspelade poäng och detta alltså för nionde matchen i rad.

– Det är surt att vi inte hittar vägar att ta poäng och vinna. Hedersamma förluster är jag lite trött på nu. Vi måste ta ett steg till och inte bjuda på något och vara hetare offensivt.Det handlar om att hitta vägar att vinna, det är det viktigaste just nu, men vi blundar inte för det som är bra.

Rögle gick fram till 2-0 i mittakten. I tredje reducerade Rickard Palmberg i powerplay, men kvitteringen var aldrig särskilt nära. På tisdag ställs IKO mot Linköping i en ödesmatch, därefter väntar dubbelmöte mot Luleå.

Ser man till Vimmerbybekantingarna blev det mer speltid än på länge för både Emil Wahlberg, 14.39, och Markus Modigs, 8.25. Pontus Näsén lirade 15.12.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt