Annons:

Framgångar för Målillaförare i folkracetävling

Malin Blixth och Patrik Lundh från Målilla MK svarade för starka prestationer när det kördes folkracetävling i Hästveda i helgen. Foto: Privat

Framgångar för Målillaförare i folkracetävling

Förarna från Målilla MK höll sig väl framme i helgens folkracetävling i Hästveda. Bäst gick det för Patrik Lundh och Malin Blixth Johansson i sina respektive klasser.

Annons:

Den gångna helgen arrangerades Glentonracet hos Hästveda Folkraceklubb. Omkring 70 förare kom till start i de tre klasserna, dam, junior och senior. Och Målilla MK:s förare visade framfötterna.

I seniorklassen, med ett 40-tal startande, tog sig Patrik Lundh hela vägen till A-final efter två vinster och en andraplats i kvalet. Väl i finalen körde Patrik in på en fin tredjeplats.

Övriga MMK-seniorer var Niklas Johansson, Christian Berg och Patrik Dalmans. Ytterligare em förare från kommunen deltog i klassen, Jimmy Strömholm, Silverdalens MK.

I damklassen var det ca 20 startande. Där tog sig Målillas Malin Blixth Johansson till B-final efter att ha slutat fyra, trea och tvåa i kvalheaten. I finalen kom Malin sedan på en andraplats.

I juniorklassen körde Silverdalens Benny Strömholm in på en fin femteplats i A-finalen i sin blott tredje tävling.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt