Annons:

Holta osäker på en fortsättning av karriären

Efter förlustmatchen mot Dackarna är Västerviks-föraren Rune Holta osäker på hur det kommer bli med hans fortsatta karriär. Foto: Ossian Mathiasson

Holta osäker på en fortsättning av karriären

Var tisdagens match det sista vi såg av Rune Holta på speedwayovalen?
– Jag har inte hunnit fundera klart på det än, säger Västerviks norske förare.

Annons:

Rune Holta plockades in i Västervik inför den första kvartsfinalen borta mot Indianerna, sedan Nicki Pedersen blivit skadad. I den matchen räddade han sitt lag. Även mot Dackarna på tisdagskvällen skötte han sig bra och var näst bäste poängplockare efter de ordinarie heaten.

– Det var väl okej. Jag tog mina poäng, men det är klart att man aldrig är nöjd när man inte vinner. Ändå var det en rolig match, och vi kan inte skylla på banan – den var i ett fantastiskt skick i dag.

– Jag tycker ändå att vi ska vara stolta, vi gav dem en kamp. Även om vi ledde med åtta poäng efter fyra heat visste vi att det skulle bli tufft på slutet. Med det lag Dackarna har är de grymt svårslagna, säger Holta.

Får vi se Rune Holta på speedwabanorna även nästa säsong?
– Jag har inte hunnit fundera klart på det än. Det får jag ta efter säsongen. Men spontant så kanske jag nog skulle kunna tänka mig en säsong till i Sverige, säger han.

 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt