Annons:

KLART: Publikfavoriten lämnar Västervik:

Peter Ljung kommer inte köra för Västervik 2020. Foto: Simon Henriksson

KLART: Publikfavoriten lämnar Västervik: "Stor sorg"

Västervik speedway tappar en av sina stora publikfavoriter. Det handlar om svenske Peter Ljung.

Annons:

I ett pressmeddelande skriver Västervik att lagkaptenen Peter Ljung valt att inte förnya sitt avtal med klubben 2020. 

– Jag har gjort allt i min makt för att behålla Peter i klubben. Vi är goda vänner sedan många år tillbaka men jag får acceptera beslutet då han har många parametrar att väga in när han ska ta sitt beslut och välja arbetsgivare. Det är en tung förlust att tappa Peter efter det han presterat för Västervik men vi måste gå vidare för att lösa problemet och inom kort kommer vi att presentera en ersättare om allt går i lås. Självklart är jag besviken och ledsen men man vet också utav erfarenhet att man inte kan ta något för givet, säger sportchefen Morgan Andersson.

Peter Ljung skriver att han vill rikta ett stort och hjärtligt tack till alla i och omkring klubben. Han skriver att all härlig publik gjort hans tid i klubben till en fantastisk upplevelse.

– Det är med sorg och tunga steg jag lämnar klubben och människorna som betytt så mycket för oss i så många år. Vi har alltid trivts kanon med allt i och omkring klubben Västervik Speedway. Anledningen till att jag säger vi är för att den VI-känsla Västervik gett både mig och min familj är behjärtansvärd på alla tänkbara sätt! Jag har under 10 års tid lagt både hjärta och själ på banan för mitt lag och min klubb och det hoppas jag att jag har bevisat! Allt har sin tid och nu har vi tagit beslutet att göra en förändring. För att fortsatt utveckling och motivation ska fortlöpa har vi kommit fram till att en förändring är ett måste och vi kommer tyvärr därför att lämna Västervik Speedway för den här gången, säger Peter Ljung.

Vilken klubb Peter Ljung kommer köra för 2020 är ännu inte klart.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt