Annons:

Viktige svensken stannar i Dackarna:

Jacob Thorssell stannar i Dackarna även nästa säsong. Foto: Arkivbild

Viktige svensken stannar i Dackarna: "Inte mycket att tänka på"

Svenske stjärnan Jacob Thorssell, med två raka individuella SM-guld, stannar i Dackarna. Det berättade klubben på tisdagen. 
– Det var inte så mycket att tänka på och det blir kul med en ny säsong i Dackarna, säger 27-årige Thorssell. 

Annons:

Jacob Thorssell har två raka SM-guld individuellt, men ännu inget guld med Dackarna. En ny chans till det får Åtvidabergsonen nästa säsong. 

Nu står det nämligen klart att Thorssell är först in i Dackarnas trupp till säsongen 2021. 

– Det ska bli kul och det har varit ganska raka rör. Jag har inte haft några direkt andra planer än att fortsätta i Dackarna heller. Allt funkar som det ska i klubben så det var inte så mycket att tänka på, säger Jacob Thorssell i ett pressmeddelande.

Den gångna säsongen hade Thorssell det högsta snittet i klubben och var klart före tvåan i snittlistan, som blev Oliver Berntzon. 

– Speciellt i Sverige gick det väldigt bra. Det har varit en lite annorlunda säsong, men det har ändå varit roligt. Jag fick med mig Tim Gudmundsson i depån och är jättenöjd med honom, han har varit grym. Jag hoppas att vi kan få till samma upplägg nästa år.  

"Känns bara bra"

Han är också glad för att Mikael Teurnberg kommer in som lagledare. 

– Det känns bara bra. Vi har ju jobbat tillsammans tidigare och känner varandra väldigt bra. Jag tror också att Dackarna som helhet kommer att gynnas av att ha ”Micke” i klubben när det gäller sponsorarbetet och event. 

Ordförande Tomas Karlsson säger så här om påskriften:

– Det är klart att vi är väldigt glada och stolta över att vi får behålla Jacob. Han var vår jämnaste förare den gångna säsongen och gjorde en kanonsäsong.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt