Annons:

EGNA PRODUKTEN LÄMNAR DACKARNA – HÄR ÄR NYA KLUBBEN

Joel Kling har gjort sitt i Dackarna för den här gången. Foto: Arkivbild

EGNA PRODUKTEN LÄMNAR DACKARNA – HÄR ÄR NYA KLUBBEN

Joel Kling lämnade moderklubben Dackarna inför nästa säsong. Ny klubbadress blir Smederna som tagit flera SM-guld under de senaste åren.
– Joel har tillräckligt med silvermedaljer med Dackarna och vill gå för guld 2021, säger Smedernas sportchef Jimmy Jansson i ett pressmeddelande. 

Annons:

Joel Kling har under flera år setts som en av svensk speedways största talanger – men de två senaste åren har det gått tungt i dackevästen. Nu blir det ett miljöombyte för Virserumssonen som kritat på för Eskilstuna Smederna.

2018 vann Kling faktiskt JSM-guld på just motorstadion i Eskilstuna. 

– Jag ser verkligen fram emot att bära Smedernas väst, ska bli riktigt kul att representera dem! Jag har haft det tufft i två säsonger nu, tror detta kommer bli nyckeln till en vändning för mig och förhoppningsvis ta ett guld tillsammans med Smederna, säger Joel Kling.

Sportchefen Jimmy Jansson ger en fin passning till Dackarna. 

– Vi är väldigt nöjda över att knyta till oss en seriös ung svensk för att höja konkurrensen om plats 6 i elitlaget. Joel kommer närmast från två lite tuffare säsonger om man ser till hans prestation men vi vet att kapaciteten finns där. Joel har tillräckligt med silvermedaljer med Dackarna och vill gå för guld 2021, säger Smedernas sportchef Jimmy Jansson i ett pressmeddelande. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt