Annons:

Gustav Grahn vann JSM-guldet på Skrotfrag Arena. Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån

Tuff kamp om JSM-guldet – så gick det

Det blev jämnt och spännande när JSM-finalen ägde rum på Skrotfrag Arena i Målilla. I en jämn final vann Gustav Grahn före Philip Hellström Bängs och Casper Henriksson.

Annons:

Det blev en högdramatisk och jämn JSM-final. För det första ställdes tävlingen in på lördagen med anledning av ett ösregn i Målilla. Vid lunchtid på söndagen kördes tävlingen istället och det blev tajt speedway mellan många förare. 

Många trodde nog på Alexander Woentin, men han åkte ut i sista chansen-heatet. 

I finalen blev det istället Indianernas Gustav Grahn, Masarnas Philip Hellström Bängs, Lejonens Casper Henriksson och Piraternas William Björling, som har Dackarna som moderklubb. 

Det blev Gustav Grahn som vann en spännande fajt med Philip Hellström Bängs i finalen. Guldet till Grahn, silvret till Hellström Bängs och bronset till Casper Henriksson. 

Västerviks Noel Wahlqvist kom tvåa i sista chansen-heatet och var väldigt nära finalen. Han fick ihop tolv poäng i grundomgången.

Hemmahoppet Avon van Dyck stannade på sju poäng efter en tuff start. Västerviks Anton Karlsson skrapade ihop sex poäng. Dackarnas Theo Johansson hamnade på två poäng.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt