Annons:

Ledande lokalpolitiker ny näringslivsutvecklare i grannkommunen

Åsa Landberg, centerpartist i Hultsfreds kommun, tillträder sin nya tjänst som näringslivsutvecklare i Högsby kommun på måndag. Foto: Privat

Ledande lokalpolitiker ny näringslivsutvecklare i grannkommunen

Åsa Landberg, högt uppsatt centerpolitiker i Hultsfreds kommun, tillträder inom kort tjänsten som näringslivsutvecklare i Högsby kommun. 
– Det ska bli oerhört roligt och det är en drömtjänst på alla sätt och vis, säger Åsa Landberg. 

Annons:

35-åriga Åsa Landberg från Virserum har arbetat som organisationsutvecklare på Centerpartiets Riksorganisation i Region sydost i över tio år. 

Nu är det bara några dagar kvar till att hon börjar sin tjänst som näringslivsutvecklare i Högsby kommun. Hon tillträder tjänsten på måndag, en nyhet som Oskarshamns-Tidningen var först med att rapportera om. 

– Jag ser fram emot att bygga vidare på Högsby kommuns styrkor och skapa möjligheter för näringslivet. I rollen som organisationsutvecklare och i mina senaste tjänster har jag arbetat just med utveckling så jag ser verkligen fram emot att använda min drivkraft och kunskap att utveckla Högsby kommuns näringsliv, säger Åsa Landberg. 

"Brinner för barnperspektivet"

Centerpolitikern Åsa Landberg är för stunden ordinarie ledamot i fullmäktige och förste vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden i Hultsfreds kommun. Hon är dessutom tvåa på Centerpartiets regionlista för Vimmerby och Hultsfred.

– Att få möjligheten att arbeta och vara förtroendevald inom områden som jag brinner för är fantastiskt. I åtta år har jag varit förtroendevald och har drivits av att skapa bättre förutsättningar för barnen i vår kommun. Hultsfreds kommun ska vara en trygg växtgrund för alla barn. Jag kommer att fortsätta driva detta bland annat i kommunfullmäktige och som vice ordförande i BUN. Centerpartiet kommer nu till våren att sätta listorna till nästa mandatperiod. Oavsett vilken roll eller plattform jag har så kommer jag alltid brinna för barnperspektivet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt