Annons:

NYTT GULDREGN I TRAKTEN – SÅ MÅNGA ÄR VINNARE

Postkodlotteriet kom till Storebro under tisdagseftermiddagen. Foto: Ossian Mathiasson

NYTT GULDREGN I TRAKTEN – SÅ MÅNGA ÄR VINNARE

Blixten kan slå ned på två ställen kort efter varandra. Under tisdagen har nämligen Postkodlotteriets tv-team med vinstutdelaren Daniel Paris rört sig försiktigt i Storebro. Totalt har 159 vinnare fått dela på två miljoner kronor i det som kallas "Guldvinsten".

Annons:

Det är bara 119 dagar sedan Postkodlotteriet var i Gullringen och överraskade flera vinnare. Redan nu var det dags för Vimmerby kommun och den här gången var det Storebro som fick jackpott. 

Totalt får 159 vinnare i postnumret 598 70 dela på två miljoner kronor. Det innebär att alla lottköpare i det vinnande postnumret från dela på en miljon kronor. 

Alla vinnare i postkoden, som är en mindre del av ett postnummerområde, får dela på ytterligare en miljon kronor. Det rör sig om åtta olika vinnare och vinsten per lott är på 75 276 kronor.

Dessutom fick en lycklig vinnare se en Volkswagen ID.4 Pro Performance bli dennes ägodel i samband med besöket. Bilen är värd 627 599 kronor.

– Det är alltid väldigt roligt att komma ut och gratulera vinnare, säger Rasmus Dangart från Postkodlotteriet. 

Så ser man sin vinst

Att man nyligen varit i Gullringen hade det stora teamet också blivit uppmärksammade på tidigare under dagen.

– När vi hämtade upp blommorna verkade det allmänt känt att vi nyligen varit i Gullringen. Det ger hopp att en liten kommun kan vinna flera gånger, det är alltid roligt, säger Rasmus Dangart. 

Man har också rätt nyligen varit i både Målilla och Rimforsa. För att det ska bli så mycket överraskningsmoment som möjligt har man ofta någon i vinnarens närhet som är med på tåget.

I Storebro var det två vinnare som besöktes och vår tidning var med på samtliga. Mer om det kommer ni kunna läsa inom kort.

Vinstutdelningarna i Storebro kommer sändas som ett inslag i Postkodlotteriets tv-program Postkodmiljonären nu på lördag den 13 januari. Övriga vinnare får vinstbeskedet via post inom den närmaste veckan. Vinnarna kan också se sin vinst på Postkodlotteriets hemsida från och med lördag morgon.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt