Annons:

Fyrarättersmeny med sparris i fokus på Hotell Hulingen

Hotell Hulingen och Axelssons i Aby bjuder in till en sparriskväll i maj. Foto: Ossian Mathiasson

Fyrarättersmeny med sparris i fokus på Hotell Hulingen

I slutet av maj bjuder Hotell Hulingen in till en fyrarättersmeny med färsk sparris som huvudkomponent.

Annons:

Färsk sparris är kvällens huvudingrediens på hotellet den 31 maj. Tillsammans med Axelssons i Aby bjuder de in till en kväll som går i sparrisens tecken. 

”I sällskap med de rätta tillbehören och ingredienserna gör vi denna kväll minnesvärd för smaklökarna. Under kvällen berättar Patrik Axelsson från Axelssons i Aby om deras 

Det blir även livemusik från Kent Norberg (Sator) denna kväll. 

Fakta

Rätt ett: Färsk grön sparris med gravad äggula, parmesancreme och rädisor

Rätt två: Gravad torsk med friterad sparris samt sparrisemulsion

Rätt tre: Lågtempererad lammrygg rullad i purjolöksaska serveras med pommes fondant, sparrisknoppar, lammsky samt sparrisolja

Rätt fyra: Citrus pannacotta med kanderad sparris och sparrisgranité

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt