Annons:

  • TRE STORBILDSSKÄRMAR SÄTTS UPP I HULTSFRED:

    Hultsfreds kommuns utvecklingsstrateg Michael Leijonhud och KreParts vd Mikael Petersson står vid Handelsplats Oskar på Norra Oskarsgatan där en dubbelsidig LED-skärm ska etableras. Foto: Curt-Robert Lindqvist/Pressbild

  • TRE STORBILDSSKÄRMAR SÄTTS UPP I HULTSFRED:

    En storbildsskärm på 24 kvadratmeter ska komma på plats i centrala Hultsfred. Foto: Curt-Robert Lindqvist/Pressbild

TRE STORBILDSSKÄRMAR SÄTTS UPP I HULTSFRED: "GYNNAR NÄRINGSLIVET"

Inom en snar framtid ska tre storbildsskärmar sättas upp i Hultsfred. Det blir två LED-skärmar vid den nya handelsplatsen och en skärm i centrum. 
– KreParts LED-satsning gynnar näringslivet i hela kommunen, säger Hultsfreds kommuns näringslivsstrateg Michael Leijonhud i ett pressmeddelande.

Annons:

KrePart är en reklam- och kommunikationsbyrå i Oskarshamn som har etablerat storbildsskärmar i Oskarshamn, Mönsterås och Högsby. 

Nu ska tre LED-skärmar sättas upp i Hultsfred tätort. Det blir en 24 kvadratmeter stor skärm i centrum och en dubbelsidig tolv kvadratmeter stor skärm längs Norra Oskarsgatan vid Handelsplats Oskar. Företagets målsättning är att bli regionens främsta LED-leverantör och denna satsning sker i samarbete med LED-skärmsleverantören Viriba och Hultsfreds kommun. 

– Allt fler företag upptäcker fördelarna med LED-annonsering. I Oskarshamn, Högsby och Mönsterås har vår satsning fått mycket stor uppmärksamhet. Nu är det dags för ytterligare expansion och Hultsfred ligger helt i linje med vår fortsatta utveckling. Här finns många potentiella LED-annonsörer och det geografiska läget är väldigt passande, säger KreParts vice vd Alexander Carlsson i ett pressmeddelande. 

"Lär inte missa LED-skärmen"

Parterna tror att skärmarna kommer vara till stor gagn för Hultsfreds näringsliv. Michael Leijonhud framhåller att kommunens medverkan handlar om att skapa ytterligare framtidstro och samtidigt hjälpa företag och verksamheter i regionen att visa upp och profilera sig.

– Varken kommuninvånare eller besökare lär missa LED-skärmen och dess budskap på Oskarsgatan vid Hultsfreds norra in- och utfart som dessutom är ett expansivt område där det bland annat håller på att växa fram en ny handelsplats. Likaså är placeringen av LED- skärmen i centrum perfekt. Den sitter i anslutning till det nya biblioteket där även Svenskt Rockarkiv numera är inrymt. Det är verksamheter som lockar både kommuninvånare och mera långväga besökare och som nu också får ta del av budskapen på skärmen, säger KreParts vd Mikael Petersson, som ursprungligen kommer från Hultsfreds kommun, i pressmeddelandet.

"Mycket attraktivt"

Att nå ut med information via LED-skärmar blir allt mer populärt och det blir 2 300 visningar per dygn i Hultsfred. 

– I dag måste man synas för att tränga igenom bruset. Då gäller det att verkligen utnyttja alla kanaler som finns och KreParts LED-skärmar är en viktig del i detta. Dessutom är det ur kommunal synvinkel mycket attraktivt att kunna informera i ett tidsenligt och spännande medie, säger Michael Leijonhud i pressmeddelandet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt