Annons:

  • Lokalt företag startar aktiebolag och förses med ny foodtruck i nytt samarbete

    Denis Imsirovic har fått fart på försäljningen av fastfood i Hultsfred. Tidigare i veckan var första dagen med den nya foodtrucken som nya samarbetspartnern Plivit Trade har försett honom med. Foto: Privat

  • Lokalt företag startar aktiebolag och förses med ny foodtruck i nytt samarbete

    Smashburgers och balkanrätten Cevapcici är två viktiga rätter som Tasty Vibes har på sin meny. Foto: Privat

Lokalt företag startar aktiebolag och förses med ny foodtruck i nytt samarbete

Denis Imsirovics drag med synliggörandet av sin fastfood-satsning i Hultsfred har slagit väl ut. Nu händer många saker i företaget med bildande av aktiebolag, samarbete med Plivit Trade, ny foodtruck och turné i antågande. 

Annons:

Sedan förra sommaren har 30-årige Hultsfredsbon Denis Imsirovic hållit på med försäljning av fastfood som enskild firma och känner nu att det är lämpligt att ta nästa steg och starta aktiebolag. 

– Vi vill utöka och utveckla företaget och göra det större. Om några år är tanken att göra det till franchise för att ha flera foodtruckar och flera anställda. Vi börjar lokalt i och med att vi kommer från Hultsfred, säger Denis Imsirovic som driver företaget tillsammans med brorsan Ademir och goda vännen Kushtrim Krasniqi. 

Sommarturné på olika platser i Sverige

Tasty Vibes är namnet på det nya bolaget och Denis Imsirovic har nyligen inlett samarbete med Plivit Trade, ett stort företag med sitt säte i Västervik som har försett honom med en ny foodtruck som kommer väl till pass inför sommarsäsongen. 

– Vi kommer nu gå ut på en sommarturné lite överallt i Sverige och först ut är dagens event ”Aprilyran” här i Hultsfred. Det blir besök på festivaler och marknader i sommar. Vi är bokade till O-Ringen, VM i orientering, i Oskarshamn och Floorball Open i Västervik, säger Denis Imsirovic. 

Företaget lägger störst fokus på försäljning av smashburgers och balkanrätten cevapcici. 

– För mig är det viktigt att etablera balkanmat här i och med att det är väldigt ovanligt. Vi kommer framöver utveckla företaget och sälja holländska pannkakor och eventuellt pasta.

"Har mycket bokningar"

Förra sommaren försåg Denis Imsirovic både badgäster och festivalbesökare med fastfood. Han ser med tillförsikt fram emot vad sommaren har att erbjuda. 

– Vi började med att sälja korv på badplatser i kommunen i fjol och nu vill vi stå på de största festivalerna och marknaderna och leverera kvalitativ mat för en billig peng. Vi försöker få ner priserna på vår mat med tanke på allt i samhället går upp förutom lönerna. Det är familjerna som blir drabbade och man ska kunna käka ute och unna sig god mat för en billig peng. 

Han har under de två senaste månaderna blivit mer synlig och serverat fastfood på olika platser i Hultsfred.

– Starten har varit fantastiskt även om vi inte har haft vädret med oss någon gång. Trots vädret har folk tagit sig ut i regn och snö, handlat hos oss och varit återkommande gäster. 

Stora delar av sommaren är fullbokad och Denis Imsirovic får ständigt nya förfrågningar. 

– Vi har mycket bokningar och nu kommer det hela tiden förfrågningar. Vi har till och med fått tacka nej för att det krockar med andra event. Det är alla möjliga privatpersoner och företag som vill hyra in oss. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt