Annons:

CHOCKBESKEDET: ZEDIGS GLASS LÄGGS NED

I våras öppnade Johan Zedig och Anneli Rimås en restaurang i Vimmerby. Nu läggs bolaget ned. Foto: Jakob Karlsson

CHOCKBESKEDET: ZEDIGS GLASS LÄGGS NED

På kort tid har Zedigs Glass blivit mycket populärt i trakten. I kväll kom det mycket oväntade beskedet: bolaget läggs ned.
"Vårt kapital inför lågsäsongen är förbrukat", skriver ägarna på sin Facebook-sida.

Annons:

Bolaget har drivit ett café i Mariannelund och en restaurang i Vimmerby. Nu läggs det alltså ned. Det meddelar ägarna Johan Zedig och Anneli Rimås på bolagets Facebook-sida i kväll. Här är hela meddelandet: 

"På ett och ett halvt år har vårt företag vuxit fort och rönt större framgångar och försäljningssiffror än vi kunnat drömma om. Samtidigt som vi är oerhört glada och tacksamma över detta är vi också båda tärda av allt arbete det medfört. Trots god försäljning denna högsäsong har personalkostnader, maskinhaverier och stöld medfört så stora kostnader att vårt kapital inför lågsäsongen är förbrukat. Vi känner därför inte att vi orkar fortsätta driva företaget så som det ser ut idag.

Med en liten hemma och en längtan efter att få en lugnare tillvaro, och att kunna prioritera familjelivet har vi nu fattat beslutet att släcka företaget och avsluta detta kapitel av Zedig’s. Vi har inte gett upp tanken på att leverera världens godaste glass även i framtiden, frågan isåfall är när och i vilken form. För är det något vi verkligen kan göra bra så är det glass!"

Tack alla underbara kunder och fina medarbetare, vilken resa vi gjort!"

DV/DH hoppas kunna återkomma med mer information under kvällen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt