Annons:

De nya bilarna har inte levererats: ”Vad har hänt?”

Lennart Davidsson vill veta var de kommunala bilarna har tagit vägen. De skulle ha levererats under vecka nio. Foto: Ossian Mathiasson

De nya bilarna har inte levererats: ”Vad har hänt?”

Kristdemokraternas Lennart Davidsson vill veta varför de nya kommunala bilarna inte har levererats till vårdpersonalen i hemtjänsten.

Annons:

Frågan riktar Lennart Davidsson (KD) till kommunalrådet Lars Rosander alternativt socialnämndens ordförande Per-Inge Pettersson. 

Under förra året skrev han och partikollegan Åke Nilsson en motion till kommunfullmäktige med uppdraget att undersöka hur stor andel av de totala persontransporterna som sker med privata fordon inom hemtjänsten.

"Vårdanställda kontaktar mig"

Det som beslutades var att hemtjänstens fordonspark ska utökas med tre fordon och därmed minska behovet av resor med egen bil ännu mer.

Nu skriver han en fråga inför kvällens fullmäktigemöte i Virserum.

”Nu var det enligt vad vi uppfattar klart med en ny upphandling av kommunala bilar och att de skulle ha levererat under vecka 9. Idag är det slutet av vecka 11 (frågan skrevs i fredags) och vårdanställda som kontaktat mig meddelar besviket att man inte sett till de nya bilarna”, skriver Lennart Davidsson i sin fråga till kommunledningen.

Han vill få svar på vad som händer och varför inte de nya kommunala bilarna har levererats till vårdpersonalen i hemtjänsten.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt