Annons:

Sex olika målskyttar när Lojal drygade ut serieledningen

Ayman Abualhala gjorde mål och förtjänade beröm för sin insats när Lojal slog Horn/Hycklinge med 6–0. Foto: Ossian Mathiasson

Sex olika målskyttar när Lojal drygade ut serieledningen

Det blev en lyckad kväll för SK Lojal. Venalaget slog jumbon Horn/Hycklinge IF med 6–0 samtidigt som toppkonkurrenten Hjorted/Totebo tappade poäng. 
– Sjukt bra för oss att de tappade poäng, säger Lojaltränaren Viktor Gimolli efter slutsignalen. 

Annons:

Första matchen efter sommaruppehållet slutade med en klar seger. Serieledaren SK Lojal svarade för en stabil insats och vann med komfortabla 6–0 mot Horn/Hycklinge IF efter att ha lett med 2–0 i halvtid. 

– Det var inget snack om saken. Vi var klasser bättre än dem. De orkade pressa oss under första kvarten, sedan fick vi igång vårt spel och då kom målen också, säger Viktor Gimolli. 

Jetmir Shehi och Deart Agushi nätade före halvtid. Leontios Cota, Ayman Abualhala, Denis Imsirovic och Ardijan Mahmutaj prickade rätt i andra halvlek.

– De tråkiga var att de spelade tråkig fotboll och sparkade ner oss när de inte hängde med. Vi fick många smällare. Gentrit (Gelici) fick en armbåge rakt över näsan, bröt näsbenet och fick åka till sjukhus. Det var synd att inte domaren tog tag i det tidigare, säger Gimolli. 

Drygade ut serieledningen

Samtidigt som Lojal inledde hösten med en klar seger spelade jagande topplaget Hjorted/Totebo 2–2 mot Frödinge/Brantestad. Lojal ligger just nu sex poäng före BOIF och H/T, som är en match mindre spelad än Lojal. 

– Jag ser Hjorted som det största hotet och jag var inför kvällen glad för att de skulle möta just Frödinge nu. De är jobbiga att möta och jag var beredd på att det kunde bli en skräll. 

Bäst i vinnarlaget var Kushtrim Krasniqi, Jetmir Shehi och Ayman Abualhala. Krasniqi jobbade förtjänstfullt på mittfältet medan Shehi och Abualhala var duktiga i offensiven.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt