Annons:

FBSK vann med tennissiffror mot Hebe – islossning i andra

Oskar Nilsson var en gigant i FBSK:s försvar.

FBSK vann med tennissiffror mot Hebe – islossning i andra

Det blev seger med tennissiffror för Frödinge/Brantestads SK hemma mot IF Hebe. 6-1 slutade division 6-mötet.
– Jag tycker absolut att det var rättvist, säger FBSK:s tränare Dick Johansson.

Annons:

FBSK tog ledningen med 1-0 genom Ilias Fayaz efter 14 minuter. Ett par minuter senare kvitterade Rasmus Sandsborg till 1-1, men Gunnar Hansson gjorde 2-1 för hemmalaget ytterligare några minuter senare. 

– I första halvlek var det jämnt, men i andra halvlek tar de slut totalt, säger Dick Johansson. 

I andra halvlek fick Frödinge/Brantestad ordentlig islossning. 3-1 gjorde Filip Nilsson på straff, 4-1 satte Alex Gunnarsson och 5-1 ordnade Ilias Fayaz. Mot slutet kom även 6-1 genom Martin Gunnarsson.

Hebes tränare, Jan Johansson, tyckte inte att resultatet var rättvist.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Det speglar inte matchbilden. De får skitmål till 2-1, 3-1 och 4-1. Det föregås av mycket annat och jag tycker att vi spelar bra och har dem i slutet på första halvlek. Vi börjar bra i andra halvlek, men sedan åker vi på några lustiga mål. Vi spelar bra fotboll och gör det vi ska. Vi får mycket stryk också, det är mycket skav, mycket häng och kläng. Det får man ta, men det var mycket smällar, säger han.

"Tar slut"

Dick Johansson delade inte den åsikten.

– Jag tycker absolut att det var rättvist. De tar slut totalt i andra halvlek. Jag förstår inte den åsikten, då får man nog köra lite mer konditionsträningar. Vi skapade jättemycket lägen, säger han.

Jan Johansson tyckte att det var en bra laginsats fram tills att luften gick ur laget. Abdul Hussien Nawrozi, Tobias "Happe" Nilsson, Liam Bohlin och Erik Örnros berömdes. Hos FBSK var hela laget bra – med ett stort plus till Oskar Nilsson.

– Vi sätter försvarsspelet mycket bättre än tidigare. Oskar Nilsson gör en av sina bästa matcher i karriären och styrde försvarsspelet med järnhand. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt