VSGF avslutade säsongen med seger i målrik match

Virserums SGF vann mot Westerviks IBK B i säsongsavslutningen. Foto: Bildbyrån

Virserums SGF vann säsongens sista seriematch mot Westerviks IBK B med 9–8.

Westerviks IBK B var i ledning med 2–4 efter första perioden och 5–7 efter andra perioden. I den tredje och avslutande perioden klev Virserum ut och svarade för en imponerande vändning med fyra raka mål.

WIBK B reducerade till 9–8 med fem och en halv minut kvar av matchen och VSGF lyckades hålla ifrån och avsluta säsongen på bästa tänkbara vis.

VSGF slutar nästjumbo, plats åtta, med tolv inspelade poäng och WIBK B tar hand om sjätteplatsen med 20 poäng.

VSGF:s målgörare: Joakim Hult 2, Felix Arnberg 2, Richard Lundgren, Adam Karlberg, Sebastian Idemark, Gabriel Lindström och Alexander Idemark.

WIBK B:s målgörare: Albin Kristiansson 2, Niklas Strömsten, Olle Engström, Johan Rickardsson, David Holmberg, Elliot Lais och Herman Ankarman.