Annons:

MAN MISSHANDLADE KVINNOR GROVT I VÄSTERVIK – ÅTALAS

En man i 40-årsåldern åtalas misstänkt för en rad grova brott mot flera personer i Västervik under våren.

Annons:

Mannen har i mitten av mars slagit sönder såväl fast som lös egendom i en kvinnas bostad och brottet bedöms som grovt eftersom skadegörelsen var synnerligen kännbar då stora mängder personlig egendom förstördes. 

Vid samma tillfälle har mannen slagit kvinnan med ett föremål i huvudet och knuffat henne så att hon föll omkull. Kvinnan kände smärta och fick en bula i huvudet. 

Några dagar senare var samme man i farten på nytt då han sparkade kvinnan i ryggen så att ramlade omkull, tryckte ned henne i golvet och fortsatte den grova misshandeln. Kvinnan drabbades av urinavgång och fick frakturer och blåmärken. 

I början av maj misshandlade han kvinnan för tredje gången med knytnävsslag över kroppen så att hon ramlade omkull och stampade flera gånger på hennes bröstkorg när hon låg ner på golvet. Hon kände smärta och fick frakturer och blåmärke på bröstet. 

Sparkade kvinna i huvudet

Samma kväll har han tryckt ned en annan kvinna i soffan och slagit henne flera gånger med handen i ansiktet och huvudet, vilket medförde smärta och svullnad och blånad nedanför ögat. 

Ytterligare en misshandel står mannen åtalad för och då har han gett sig på en annan kvinna genom att sparka och slå henne flera gånger i huvudet och på bröstet när hon satt i en fåtölj och när hon senare låg på golvet. Hon kände smärta och fick flera bulor och blåmärken på kroppen. 

I förhör med polisen har mannen, som åtalas för fyra fall av grov misshandel och två fall av misshandel från mars till maj i år, förnekat brott. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt