Annons:

Tre familjemedlemmar misshandlade i Hultsfred

Tre män i samma familj blev misshandlade på olika ställen i Hultsfred på onsdagen. Foto: MostPhotos

Tre familjemedlemmar misshandlade i Hultsfred

Tre män i samma familj, pappan och hans två söner, blev misshandlade på två olika ställen i Hultsfred vid lunchtid på onsdagen. 

Annons:

Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn berättar att polisen har fått in flera anmälningar om misshandel under onsdagen. 

Den ena händelsen utspelade sig vid 12.20-tiden utanför Albäcksskolan i Hultsfred där en man i 18-årsåldern blev misshandlad av två män i 18- respektive 20-årsåldern. Det har varit ett bråk utanför skolan där målsägande har blivit slagen med knuten näve i huvudet och med öppen handflata. 

Pappan och brorsan blev också slagna

När polispatrullen var på plats på skolan fick de veta att målsägandes pappa hade blivit slagen på sin hemadress i Hultsfred. Det knackade på hemma hos pappan, som är i 45-årsåldern, och när han öppnade upp dörren stod flera män utanför och han fick motta ett knytnävsslag av en man, som är i 40-årsåldern. 

– Det ser ut som att det har hänt efter misshandeln utanför skolan. Det har hänt under tiden som patrullen var utanför skolan, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn. 

Det finns ytterligare en misshandelsanmälan från samma adress där pappan bor. Det är pappans andre son, en man i 25-årsåldern, som har blivit slagen med knuten näve och fått svullnad i ansiktet. 

– Det står inte uppsatt någon misstänkt i det fallet men det har hänt några minuter efter misshandeln av pappan och dessutom på samma adress, säger Anders Hultman. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt