Annons:

  • Kommunen bygger utegym i Målilla:

    Hultsfreds kommun har dragit igång sitt arbete med att bygga utegym i Målilla. Foto: Privat

  • Kommunen bygger utegym i Målilla:

Kommunen bygger utegym i Målilla: "Häftigt att vi har en så pass kort tidsplan"

Hultsfreds kommuns satsningar på hälsa och rörelse fortsätter. Nu pågår arbetet med att bygga ett utegym i nära anslutning till Idrottsparken i Målilla. 
– Det kommer likna det utegym som vi har vid Hagadal i Hultsfred, säger kultur- och fritidschefen Tommy Svensson Pöder. 

Annons:

Tommy Svensson Pöder berättar att Hultsfreds kommun tittar på alla orter och har nu kommit till Målilla för att bygga ett utegym. 

– Det är ett makeover-projekt som Hultsfreds kommun ligger bakom helt och hållet. Att bygga utegym i Målilla är en del av utvecklingen som vi håller på med i denna driftiga kommun. Vi tittar på många orter och områden och just nu är vi i Målilla. Det är en häftig utveckling, säger Tommy Svensson Pöder. 

Arbetet har påbörjats och utegymmet kommer vara klart under hösten. 

– Tidsplanen ser väldigt positiv ut. Vi är i full gång och göra jobbet runt omkring tillsammans med vår egen personal och folk från andra företag. Utrustningen är på väg hem. Det är häftigt att vi har en så pass kort tidsplan. Inom ramen på en månad ska allt vara uppe och färdigt och då tar jag i hårt, säger Tommy Svensson Pöder. 

Utegymmet i Målilla kommer se ut som utegymmet vid Hagadal i Hultsfred. 

– Det kommer vara ett liknande utegym som vid Hagadal. Vi tror att utegymmet kommer passa in väldigt bra där nere i Målilla. Vi gick på vår känsla efter bra diskussioner med föreningslivet. Det kommer bli något likvärdigt med tio olika stationer i trä. Det ska vara tillgängligt för alla. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt