Annons:

Samtliga Erikshjälpen Second Hand-butiker har skänkt sina dagskassor till Världens Barn-insamlingen. Totalt blev det drygt 3,2 miljoner kronor. Foto: MostPhotos

Så mycket pengar skänkte Erikshjälpen-butikerna till Världens Barn

Erikshjälpen Second Hands butiker har återigen skänkt sina dagskassor till Världens Barn-insamling. Denna gång landade det in på 3 252 924 kronor.
”Det känns fantastiskt roligt och viktigt att vi på detta sätt kan bidra till Världens Barn”, säger Anette Alm Gustafsson, verkställande chef på Erikshjälpen Second Hand, i ett pressmeddelande. 

Annons:

3,2 miljoner kronor blev den sammanlagda dagskassan från Erikshjälpen Second Hands butiker i lördags – och allt skänks nu till Världens Barn-insamlingen. Butiken i Vimmerby var en av butikerna som drog sitt strå till stacken.

”Jag vill rikta ett varmt tack till alla kunder som handlade under lördagen, men också till alla fantastiska medarbetare och alla som skänker saker till second hand-butikerna. Tillsammans möjliggör vi insatser som förändrar liv för många barn, både utomlands och i Sverige”, säger Anette Alm Gustafsson, verkställande chef på Erikshjälpen Second Hand, i ett pressmeddelande. 

I år ska pengarna användas till arbetet för alla barns rätt till utbildning genom ett projekt i Kenya. Barn med funktionsvariationer får stöd och kan delta i skolundervisningen och nå sin fulla potential. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt