Annons:

Här är tidigare Coop-chefens nya jobb: ”Dags att testa på något nytt

Martina Gunnar lämnar Coop i Virserum för tjänsten som butikschef på Lidl i Vetlanda. Foto: Privat

Här är tidigare Coop-chefens nya jobb: ”Dags att testa på något nytt"

Coop i Virserums tidigare butikschef Martina Gunnar har tagit över som butikschef för Lidl i Vetlanda.
– Jag kände att det var dags att testa på något nytt, säger hon till Dagens Hultsfred. 

Annons:

30-åriga Martina Gunnar gjorde sin sista arbetsdag på Coop i Virserum den sista januari och satte punkt för cirka 14 år på en och samma arbetsplats. 

Hon började sommarjobba på Coop i Virserum som 17-åring och blev chef för butiken 2014. Hon har nu valt att lämna butiken för att istället bli butikschef på Lidl i Vetlanda.

– Jag bor i Holsbybrunn, precis utanför Vetlanda, så det blir närmare till jobbet. När jag kom tillbaka efter mammaledighet i september insåg jag att det inte är så kul att sitta en timme i bil varje dag. Jag började fundera på lite annat och kände att det var dags att testa på något nytt, säger Martina Gunnar. 

Inlärningsperiod i tre månader

När hon såg att Lidl i Vetlanda var på jakt efter en ny butikschef sökte hon tjänsten och fick den. Hon började jobba på Lidl den 1 februari och genomgår just nu en inlärningsperiod på flera Lidl-butiker i närområdet.

– Jag lär mig deras arbetssätt och de räknar med att det tar tre månader. Jag kommer vara på plats i Vetlandabutiken någon gång i april-maj. Jag är för det mesta i Oskarshamn, men jag har varit lite i Eksjö och ska vara i Västervik också, säger hon. 

Vad har du fått för intryck av Lidl så här långt?

– Jag är väldigt positivt överraskad. Det hände att jag handlade på Lidl under min tid på Coop och jag har alltid tyckt att Lidl är en spännande butikskedja med bra sortiment.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt