Annons:

Stor nyfikenhet på nya skolan – nu öppnar man upp för besök

Många har visat intresse för att se hur Målillas nya skola ser ut invändigt. Nu ordnas öppet hus på tisdag kväll. Foto: Lotta Madestam

Stor nyfikenhet på nya skolan – nu öppnar man upp för besök

Målilla skola ordnar öppet hus under tisdagskvällen.
– Det är många som visat intresse för att få se den nybyggda skolan, säger rektor Louise Weinfors Lockström.

Annons:

Så tisdag kväll öppnar man upp dörrarna för rundvandring i både nya och gamla delen.

Anledningen är att många frågat om de kan få se det färdiga resultatet och på grund av pandemin har man heller inte haft så många föräldrar på plats, som man kanske hade haft annars.

– Så nu ger vi breda allmänheten chans att få komma och titta på lokalerna, som vi gärna visar upp. Vi är stolta över vår skola, säger Louise Weinfors Lockström. Vi har också en ny fritidsavdelning som flyttat in i nyrenoverade lokaler i tidigare matsalen, de tror jag också många är nyfikna på att få se.

Det kommer finnas personal på plats i alla klassrum och årskurs sex säljer fika, där intäkterna går till den stundande klassresan.

Vad skulle du säga är det absolut bästa med nya skolan?

– Oj svårt, det är så mycket som är bra. Men att vi är i samma byggnad är det bästa. Att vi är under samma tak bidrar till en ökad vikänsla bland både elever och personal, men även det att den är anpassad till den verksamhet vi har är förstås också något av det bästa.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt