Annons:

  • Planerar julmarknad kring Matlådan – presenterar sina visioner

    Hampus Thorstensson och Elisabeth Wolmeryd planerar för en julmarknad kring Matlådan i Vena. Foto: Lotta Madestam/Ossian Mathiasson, arkiv.

  • Planerar julmarknad kring Matlådan – presenterar sina visioner

    Foto: Lotta Madestam

Planerar julmarknad kring Matlådan – presenterar sina visioner

Det kan komma att bli en julmarknad kring Matlådan i Vena. Hampus Thorstensson och Elisabeth Wolmeryd är i full gång med planerandet.
– För att få till en så trevlig och attraktiv dag som möjligt letar vi nu efter de som vill ha ett marknadsstånd. Vi vill sätta fokus på det lokala i Vena, säger Hampus Thorstensson.

Annons:

Kanske stöper du ljus eller är engagerad i en idrottsklubb som säljer bingolotter? Har du höns och vill sälja ägg eller målar du fina bilder?  

– Det mesta är välkommet, vi försöker dock hålla oss till att ha max två som säljer likvärdiga produkter, säger Hampus Thorstensson.

Vad har fört er in på de här tankarna?

– Vi vill gärna arrangera en marknad i Vena, för vi tyckte att det var så roligt med vår marknad vid campingen i Vimmerby.

– Men, tillägger han, tiden för att arrangera en så stor marknad igen finns inte. Det här är tänkt att bli en mer avskalad variant med fokus på Vena och det lokala med kanske 18-20 utställare som mest.

Sparsam med informationen

I övrigt väljer Hampus Thorstensson att vara sparsam med informationen.

– Mer information kommer längre fram, tillägger han.

Som bekant är den obemannade butiken Matlådan till salu. Hampus Thorstensson har tidigare sagt till Dagens Hultsfred att intresset att ta över butiken är över förväntan.

Hur det går med försäljningen vill han dock inte kommentera.

– Nej, ingen kommentar för stunden, säger han.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt