Annons:

  • Hon väckte drömmar till liv på cafékväll

    På nytt var det stort intresse för cafékvällen på Bolaget, som den här gången gästades av Ninnie Edheimer som berättade om sin fantastiska trädgård. Foto: Privat

  • Hon väckte drömmar till liv på cafékväll

    Foto: Privat

Hon väckte drömmar till liv på cafékväll

"Bra och underfundigt rolig". Så beskrivs Ninnie Edheimers föreläsning på Bolaget.
– Vi är så nöjda också med den tredje cafékvällen, säger ordförande Frank Axelsson.

Annons:

Efter att Virserum i dåtid och nutid följts av telefonens spännande historia tog Ninnie Edheimer från Växjö över stafettpinnen från Pär Danielsson.

Under rubriken ”Ninnies trädgård under ett år” berättade hon om sin fantastiska trädgård, en lustfylld trädgårdsoas indelad i rum där sten i olika formationer spelar en framträdande roll. Fast i själva verket spände färden från sent 1990-tal till idag. Hon läste också dikter skrivna av sin far Stefan Ekström.

– Vi är så nöjda med kvällen. Det kom 59 betalande personer som lyssnade till Ninnie Edheimer som var fantastiskt bra och underfundigt rolig. En toppenkväll igen, säger Frank Axelsson, ordförande i arrangerade Bolaget Hembygdsförening, som var den som lät traditionen med cafékvällar på Bolagsområdet få nytt liv.

Göran Prim var en av dem i publiken och han var också nöjd med kvällen.

– Några i publiken kanske drömde som jag om att anlägga en vacker trädgård från början. Att en trädgård klädd i snö om vintern kan vara vacker är jag numera inte ensam om att tycka, säger han.

Nästa tema är Pälle Näver, då sonsonen Per-Olof Högstedt kommer.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt