Annons:

Ägaren bemöter kritik om nedskräpning – då ska sanering påbörjas

Efter klagomål om nedskräpning förklarar ägaren att det är till följd av en vattenläcka. "Ni kan vara försäkrade om att vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att snabbt åtgärda situationen och förhindra liknande händelser i framtiden", uppger Mohammed Aldouri. Foto: Privat

Ägaren bemöter kritik om nedskräpning – då ska sanering påbörjas

En vattenskada ska vara anledningen till alla dumpade föremål på en fastighet i Virserum. Det uppger ägaren Mohammed Aldouri, Dacke Bostäder.
"Ni kan vara försäkrade om att vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att snabbt åtgärda situationen", skriver han i ett mail.

Annons:

Det var för ett par veckor sedan som miljö- och byggnadsförvaltningen fick in två klagomål om nedskräpning på en fastighet i centrala Virserum, vilket bekräftades av miljö- och hälsoskyddsinspektör Stina Karlsson.

Nu förklarar ägaren Mohammed Aldouri att fastigheten drabbades av en vattenläcka förra månaden, vilket lett till situationen där skadade möbler och andra föremål snabbt behövdes tas ut, uppger han i ett mailsvar till Dagens Hultsfred.

"Det har oavsiktligt resulterat i en ansamling av föremål på fastigheten. Detta var inte ett resultat av försummelse, utan en följd av hanteringen av vattenskadan i källaren", skriver han i sitt svar till tidningen och till kommunen.

"Arbetar aktivt"

Han säger sig arbeta aktivt med att lösa problemet och att städa och återställa fastigheten till lämpligt skick. Saneringsarbetet kommer att påbörjas inom en vecka, uppger han.

"Jag beklagar eventuella olägenheter eller oro som denna situation kan ha orsakat grannar och samhället. Ni kan vara försäkrade om att vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att snabbt åtgärda situationen och förhindra liknande händelser i framtiden."

"Jag uppskattar er förståelse under tiden vi arbetar mot en lösning", tillägger han.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt