Annons:

Coop-kund i Vimmerby ska skrapa triss i tv – kan vinna fem miljoner

En kund till Coop i Vimmerby ska skrapa triss i tv. Foto: Svenska Spel/Pressbild

Coop-kund i Vimmerby ska skrapa triss i tv – kan vinna fem miljoner

En kund till Coops butik i Vimmerby ska senare i höst skrapa Triss i TV4. Därmed finns chansen att kamma hem fem miljoner kronor.
– Det är ju jätteroligt, säger Feride Haziri som jobbar med spel- och lottförsäljning i butiken, i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Annons:

Coop har inte förmedlat särskilt många storvinster till sina kunder, men nu var det alltså dags.

– Det har varit lite större vinster på andra spel, men att det var en sådan här Trissvinst var oväntat, säger Feride Haziri.

Hon är förstås väldigt glad för vinnarens skull.

– Det är ju jättekul! Det är som sagt inte ofta man säljer en lott med en sådan vinst, men det känns ju nästan som att man själv har vunnit, säger hon.

Vem som är den lycklige vinnaren är dock oklart. Ingen har ännu gjort sig till känna.

– Men det måste ju vara någon här i krokarna, säger Feride som nu hoppas att fler ska söka lyckan i butiken. Vi brukar påpeka att det faktiskt är folk som vinner i vår butik, och då är det klart att vi säljer mer. Så det här ska vi föra vidare, det kommer öka försäljningen.

"Väntetid på tre månader"

Det dröjer några månader innan Coopkunden ska skrapa i tv-rutan.

– Vi har en väntetid på ungefär tre månader så det dröjer ytterligare ett tag innan vi får veta hur stor vinsten egentligen blir, men vinnaren är garanterad 100 000 kronor och har chans att vinna så mycket som fem miljoner kronor, Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell i pressmeddelandet.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt