Annons:

Ny ortspromenad väntar – Virserum är näst på tur

På lördag ska det genomföras en ortspromenad i Virserum där förbättringar i samhället kommer upp till ytan. Foto: Ossian Mathiasson

Ny ortspromenad väntar – Virserum är näst på tur

Tidigare i höstas genomfördes en ortspromenad i Silverdalen där idéer om förbättringar samlades in. Nu har turen kommit till Virserum.

Annons:

Under två och en halv timme på lördag ska politiker, tjänstemän och lokalinvånare tillsammans gå en promenadslinga genom Virserum och diskutera synpunkter och förbättringar. Promenaden utgår från parkeringen RingUp/Dackebygdens elektronik på Mejerigatan i Virserum. 

Projektet ”Hultsfreds kommun Makeover” arbetar med att försköna den fysiska miljön i kommunens olika orter.

Intresserade av invånarnas tankar

De har redan besökt Silverdalen och nu är det alltså Virserum som ska få besök. Kommunen vill träffa personer som bor i Virserum och höra deras tankar om hur orten kan bli vackrare. 

– Jag ser positivt på ortspromenaderna. Det är en mycket intressant och rolig idé som har blivit verklighet. Det ger en möjlighet till lokala representanter att se vad som är utvecklingsbart samt gå och se stråk som kan förskönas, sa Lars Rosander inför den första ortspromenaden. 

Om man inte kan delta i promenaden men har förslag på förbättringar så finns det möjlighet att lämna in förslagen via mejl eller i kommunens kontaktcenter. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt