Annons:

Sven-Arne Erlandsson på Schenker i Hultsfred är inbjuden till morgondagens länsmiddag på residenset i Kalmar. Foto: Ossian Mathiasson

Han är inbjuden till morgondagens middag med landshövdingen

Landshövdingen Thomas Carlzon bjuder in till länsmiddag i morgon. Hultsfreds kommuns representant är Sven-Arne Erlandsson från DB Schenker i Hultsfred.
– Det kom som en riktig överraskning, säger han till Dagens Hultsfred.

Annons:

Det är andra gången som Thomas Carlzon håller länsmiddag på residenset i Kalmar och två personer från varje kommun i Kalmar län har bjudits in. 

Tanken är att den ”genomförs i samma anda som kungens Sverigemiddag” men med fokus på Kalmar län. 

De inbjudna gästerna är sådana som på olika sätt gjort avtryck i sina kommunen och Hultsfreds kommuns bidrag är Sven-Arne Erlandsson på Schenker i Hultsfred. 

– När jag fick hem inbjudan i brevlådan blev jag glatt överraskad. Det var verkligen inget som jag hade förväntat mig. Om man får en sådan chans så tackar man ja på direkten, säger Sven-Arne Erlandsson, distriktschef för DB Schenkers distrikt i Hultsfred. 

"En drivande platschef"

Han har under många år inte bara säkerställt Schenkers närvaro i Hultsfred utan också utvecklat och utökat densamma. Schenker har sammanlagt 3 500 personer fördelade på 25 distrikt över hela landet och i Hultsfred finns en terminal.

Sven-Arne Erlandsson tar med sig frun Marie Erlandsson på länsmiddagen och han ser fram emot kvällen. 

– Jag vet att landshövdingen brukar bjuda in till middag under vintern och jag blev förvånad över att just jag fick en sådan inbjuden. Det ska verkligen bli skoj att komma hit och byta några ord med landshövdingen och de andra gästerna, säger Sven-Arne Erlandsson. 

Så här lyder motiveringen: ”Sven-Arne är en drivande platschef som har satt Hultsfred på kartan som ett logistiskt center och starkt bidragit till att verksamheten både har kunnat utvecklats och utökats. Sven-Arne är även en engagerad medlem i kommunens tillväxt- och näringslivsråd”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt