Annons:

De vann en miljon kronor  – på Färgfemman i Bingolotto

Programledaren Rickard Olsson kunde berätta att Lönnebergaparet vunnit en miljon kronor. Foto: Johan Carlén/Pressbild

De vann en miljon kronor – på Färgfemman i Bingolotto

Christer Malmberg och Marita Johansson i Lönneberga har vunnit en miljon kronor på Bingolotto. Det var i söndags som de tog hem den stora vinsten i det populära programmet.
Det skriver Vimmerby Tidning i kväll.

Annons:

I söndags spelade många svenskar Bingolotto. För Lönnebergaparet Christer Malmberg och Marita Johansson blev det inte bara ännu en kväll i soffan med förhoppningar.

I stället fick de prata med programledaren Rickard Olsson och det blev en miljon kronor i Färgfemman.

– Det var inte så svårt, det var bara att välja två nummer. Jag sa att jag ville ha sex, då fick jag färgfemman. Och 13 är årets bästa dag, för då är det min födelsedag. Jag förstod att det var något speciellt, på hans sätt att vända upp brickan, säger Christer Malmberg till Vimmerby Tidning.

Paret har blivit gratulerade av många – och ingen har visat någon avundsjuka, säger de till VT. Tidigare har det bara blivit småvinster för dem.

– Men det visade sig inte vara helt fel att vinna en ny lott, för det var på den vi vann den här gången, och nu slog det till ordentligt, säger Malmberg.

Nu ska de betala av lånet på det 520 kvadratmeter stora solcellstaket. Innan de bestämmer något mer behöver de landa, säger de.

– Många som vinner pengar så här pratar ju om att köpa ny bil. Tänk en Tesla, det vore en dröm, säger Marita Johansson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt