Annons:

Möttes av otrevlig syn under promenaden –

Såhär såg det ut i Virserum i torsdags kväll. Foto: Privat

Möttes av otrevlig syn under promenaden – "Ont i hjärtat"

Nedskräpning har blivit ett allt större problem i Hultsfreds kommun. Virserumsbon Selma Kiedrowicz fick en mycket otrevlig syn under sin promenad under torsdagskvällen. Någon eller några hade dumpat enorma mängder avfall vid en station i Virserum.

Annons:

Bilden talar förstås sitt tydliga språk. Plastflaskor, sopsäckar, färgburkar, flyttkartonger och mycket mycket mer har dumpats av okända vid sopstationen. 

"Min man och jag skulle ta en promenad. Men innan det skulle vi slänga sopor och när vi närmade oss så såg platsen redan nedskräpad ut. Min man vet hur upprörd jag blir när jag ser skräp och blir oftast tårögd så han ropar på mig och säger "kolla där, vad grisigt". Jag tar sakta och tunga steg mot skräpsamlingen och känner hur det gör ont i hjärtat, skriver Selma Kiedrowicz till Dagens Hultsfred.  

 

Upplever du att nedskräpning blivit ett större problem i Virserum på senare tid?

 

 

– Jag har bort i Virserum i tre år nu och har alltid haft detta problem. En gång träffade jag gubben som kommer och plockar skräpet och han lät ledsen när han sa till mig att det är andra gången han åker hit under veckan för att städa efter folk

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt