Annons:

EXTRA: STATIONSHUSET SÅLT – TILL OKÄND KÖPARE

Stationsbyggnaden i Hultsfred är såld men köparen är i dagsläget okänd. Hultsfreds kommun har varit med i diskussionerna. Foto: Ossian Mathiasson

EXTRA: STATIONSHUSET SÅLT – TILL OKÄND KÖPARE

Stationshuset i Hultsfred har legat ute till försäljning sedan i våras. Nu har den stora byggnaden sålts till en okänd köpare.
– Jag kan inte gå ut och säga vem som har köpt det, säger Albin Sköld, ansvarig mäklare för objektet. 

Annons:

Den tidigare ägaren Mattias Jacobsson bestämde sig för att sälja hela stationsbyggnaden till utgångspriset 2 950 000 kronor i april 2019. Totalarean ligger på 2 631 kvadratmeter där 1 490 kvadratmeter är bruksarean. 

Det har funnits flera spekulanter som har tittat på stationsbyggnaden och nu har den ansvariga mäklarfirman gjort klart med en köpare, något som blev klart den 17 december. 

– Ja, det stämmer. Stationshuset är sålt. Jag kan inte gå ut och säga vem som har köpt det. Vi får ta det vid ett senare illfälle, säger mäklaren Albin Sköld. 

Vad får du säga?

– Att det är sålt. I övrigt får du återkomma om någon vecka, då kan jag kanske säga något, säger Albin Sköld. 

Hultsfreds kommuns kommunalråd, Lars Rosander, berättar att de har haft diskussioner med säljaren och lagt ett bud men inget är klart. 

– Vi har varit med i diskussionerna och lagt ett bud, därefter har säljaren bestämt sig. Om vi ska köpa det så är det i så fall kommunstyrelsen som beslutar det och det är ingen affär gjord från vår sida. Vi har varit med och diskuterat ett köp men det har funnits andra spekulanter också, säger Lars Rosander. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt