Annons:

Totalvändningen: Nattklubben håller stängt tills vidare

Jesper Björkman har bestämt sig för att hålla Palladium stängt tills vidare på grund av nya restriktioner. Foto: Lotta Eliasson

Totalvändningen: Nattklubben håller stängt tills vidare

I kväll kom vändningen att nattklubben Palladium i Västervik håller stängt tills vidare med anledning av nya restriktioner under oroliga coronatider. 

Annons:

Tidigare i veckan berättade Jesper Björkman på Palladium i Västervik att de hade för avsikt att genomföra helgens livespelning med Bolaget och ta in 499 personer. 

”Vi följer restriktionerna som finns från Folkhälsomyndigheten och vi uppmanar alla med minsta symptom att stanna hemma. Men det är tufft, jag vet inte. Ska alla bara stänga igen sina verksamheter helt och hållet och göra folk arbetslösa? Sedan är det givetvis en tråkig och jobbig sits som många är i”, sa Jesper Björkman till vår tidning tidigare i veckan. 

"Hoppas på att vi ses igen"

På onsdagskvällen gick Palladium ut med beskedet att de stänger ner sin nattklubb tills vidare med anledning av Folkhälsomyndighetens nya beslut om restriktioner på barer och restauranger. Det skriver man på sin Facebooksida.

”Tack för fyra år med galna livespelningar, svettiga 30+ kvällar, fullproppade hemvändarkvällar och oförglömliga minnen. Nu stänger vi igen tillsvidare och hoppas på att vi ses igen när möjligheten ges”, skriver nattklubben på Facebooksidan.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt