Annons:

Inga Lönnebergaträffar i sommar: ”Står på platta ett”

Lönnebergaträffarna i Folkets Park i Hultsfred blir inte av med tanke på den rådande situationen med coronaviruset. Foto: Ossian Mathiasson

Inga Lönnebergaträffar i sommar: ”Står på platta ett”

Lönnebergaträffarna har flyttat omkring mycket de senaste åren. Nu tvingas arrangörerna Pål Marnetoft och Anita Trybom ställa in sommarens träffar. 
– Det är coronaviruset som sätter stopp. Vi står just nu på platta ett, säger Anita Trybom.

Annons:

Från Lönnberga Boa, via Metropol i Hultsfred, till Hultsfreds Parkets Park. Det är så Lönnebergaträffarnas resa har sett ut de senaste åren.

Nu, när arrangörerna känner att de har hittat rätt plats, sätter coronaviruset stopp för sommarens planering med tanke på att det är förbud mot folksamlingar med mer än 50 personer. 

– Vi ligger lågt tills vidare. Får vi rätt att starta så kommer vi köra igång direkt men utvecklingen har gått åt fel håll. Vi trodde att det skulle vara över på några veckor på några veckor men det blev tvärtom. Vi är fastlåsta med de som bestämmer och måste följa deras rekommendationer och råd, säger Anita Trybom. 

"Får se framåt"

Hon berättar att det inte kommer bli några Lönnebergaträffar under sommaren men om läget ljusnar kan det bli aktuellt med en större träff under hösten.

– Vi får hoppas att besökarna har tålamod och kan vänta tills det blir vackert och klart igen. I dagsläget kan vi inte planera något men det kan bli annorlunda i höst. Det blev en känsla av tomhet när vi fick höra om restriktioner på max 50 personer. Vi får se framåt. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, säger Trybom.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt