Annons:

Veteranbilar i massor på årets första Lönnebergaträff: ”Knökfullt”

Årets första Lönnebergaträff i Folkets Park i Hultsfred blev välbesökt. Foto: Jacqueline Kuster

Veteranbilar i massor på årets första Lönnebergaträff: ”Knökfullt”

Årets första Lönnebergaträff i Hultsfreds Folkets Park blev välbesökt med veteranbilar och folk i massor. 
– Det var till och med svårt att få plats med en cykel, säger arrangören Anita Trybom. 

Annons:

Förra torsdagens tilltänkta premiär i Hultsfreds Folkets Park regnade bort och sköts fram till i går. Med facit i hand är det inget som Lönnebergaträffens arrangörer och Folkparkens vänner ångrar.

– Det ramlade in bilar som fyllde hela parken. Det var precis knökfullt så det kan hända att vi har ett evenemang nästa torsdag också, säger Rosie Folkesson, ordförande i Folkparkens vänner i Hultsfred. 

En av grundarna har avlidit

Veteranbilar, sportbilar, amerikanare, europeiska bilar, motorcyklar och mopeder fyllde Folkets Park på torsdagen och Anita Trybom är mycket nöjd med uppslutningen. 

– Vi har aldrig sett så mycket folk och bilar. Det var precis smockat. När man körde över järnvägen och var på väg till parken var det en lång karavan av bilar som gick hela vägen fram till ingången. Vi kan inte vara nöjdare, säger Anita Trybom och fortsätter: 

– Besökarna fick åka och ställa sitt fordon var man kände sig hemma i parken så vi visade inga platser. Vi trivs i Folkets Park som är en stor park att kunna få plats med bilar och folk. Det var en helt fantastisk kväll och fint väder som vi hade önskat oss så länge. 

Pål Marnetoft, en av grundarna till Lönnebergaträffen för 17-18 år sedan, gick bort i slutet av maj och besökarna hade möjlighet att skänka Pål en tanke vid torsdagens träff. En bild på Pål, tända ljus och blommor fanns vid en av scenerna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt